Tilattavat opastukset aikuisryhmille

Opastettu kierros on mainio ohjelmanumero ystävien tapaamiseen, työpaikan virkistyspäivään, yhdistyksen opintokäynniksi tai syntymäpäiväjuhliin. Tilattavat opastuksemme tarjoavat tuhansia mielenkiintoisia tarinoita, halusitpa pikaisen kurkistuksen tai seikkaperäisen tutkimusmatkan menneisyyteen. Kaikki opastuskierroksemme voi aina maustaa tekemisellä ja toiminnalla. Kerrothan toiveistasi varaustilanteessa. 

  • Opastuksia järjestetään museon aukioloaikoina.
  • Ryhmäkoko max. 25 hlö.
  • Kierrokset varattava 3 arkipäivää aikaisemmin.
  • Varaukset ti, to 11-18, ke,pe 11-19, la-su 11-17 (p. 09 816 57052).
  • Tuhat tarinaa Espoossa -näyttelyn ja WeeGee-kierroksen opastuksen hinta 40 € + sisäänpääsy Näyttelykeskus WeeGeelle (12/10 €, vapaa pääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille).
  • Opastamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Opastukset Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä

Espoo on erilainen kaupunki! Tuhat tarinaa Espoosta –näyttely kulkee kivikaudelta Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Tarinat kertovat ainutlaatuisesta, jännittävästä ja erilaisesta historiasta Espoossa ja Suomessa. Tutustu Tuhat tarinaa -näyttelyn opastustarjontaan täällä.

Opastukset vaihtuvassa erikoisnäyttelyssä

KAMUn vaihtuvat erikoisnäyttelyt tuovat kansainvälisiä ja paikallisia teemoja WeeGeen katon alle. Tutustu ajankohtaisen erikoisnäyttelyn opastustarjontaan täällä. KAMUn vaihtuvana erikoisnäyttelynä on 15.6.2016-3.9.2016 Kauklahden lasitehtaan historiasta, tuotteista ja työntekijöistä sekä heidän arjestaan kertova Lasin aika

Almanakkoja ja museoelämyksiä –kierrokset WeeGeellä

Näyttelykeskus WeeGeen rakennettiin Weilin + Göösin kirjapainotaloksi. Miten talo muuttui museoelämyksiä tarjoavaksi näyttelykeskukseksi? Kierroksella tutustutaan ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan kiiteltyyn taloon ja sen tarinoihin. Katso opastuksen tiedot täältä.

Julkaistu 31.3.2013 klo 16.45 , päivitetty 23.6.2016 klo 11.48