KAMU

Kuva: EKMKAMU sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa.

KAMUn pysyvä näyttely Tuhat tarinaa Espoosta kertoo Espoon historiasta kivikaudelta kaupungin aikaan saakka.  Vaihtuvat erikoisnäyttelyt tuovat WeeGeen katon alle sekä kansainvälisiä että paikallisia teemoja.KAMUssa saat katsoa, koskea ja kokeilla – viikottaiset tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Espoon kaupunginmuseon toimisto ja arkisto sijaitsevat myös WeeGeellä.

KAMU suljettuna 4.-5.7. huoltotoimenpiteiden vuoksi 22.6.2017
KAMUn tiloissa tehdään sähkötöitä 4.-5.7. Huoltotoimenpiteiden aikana järjestämme ohjelmaa muissa tiloissa. Pahoittelemme häiriötä!
Espoon kaupunginmuseon Punaisen hirven jäljillä -lyhytelokuvalle kultamitali MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä 15.6.2017
Espoon kaupunginmuseon, Koukku Films Oy:n ja Himmee Creative Oy:n yhteistuotanto Punaisen hirven jäljillä - Tehtävä Espoossa (Searching for the Red Moose – Mission in Espoo) palkittiin 14.6. kultaisella mitalilla MUSAIONfilm ja F@IMP 2.0 -festivaalilla Tsekeissä.
Kauklahti tänään, kauklahtelaisten oma näyttely KAMUssa 13.6.-3.9.2017 12.6.2017
Kauklahti tänään -näyttelykokonaisuus on syntynyt Espoon kaupunginmuseon ja Kauklahden asukkaiden yhteistyönä. Se on osa Kauklahden lasitehtaan elämästä kertovan Lasin aika -näyttelyn oheisohjelmaa. Näyttelykokonaisuus muodostuu videoteoksesta ja kahdesta peräkkäisestä valokuvanäyttelystä.
Espoo digitalisoi historianäyttelyn lupaavin tuloksin 9.5.2017
Espoo on testannut museonäyttelyn digitalisointia. Tuhat tarinaa Espoossa -näyttely digitalisoitiin Dimensium Oy:n 3D-kartoituslaitteistolla ja vietiin koululaisten ja vanhusten arvioitavaksi. Kokeilu osoitti, että digitalisoitu palvelu voi saavuttaa uusia asiakasryhmiä, täydentää fyysistä näyttelykokemusta sekä tarjoaa palveluita niille, jotka eivät pääse näyttelyyn paikan päälle.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 11.12.2014 klo 10.12 , päivitetty 13.12.2016 klo 13.14