Talomuseo Glimsin näyttely kertoo metallinetsintäharrastuksesta monista näkökulmista. Näyttelyssä pääsee kurkistamaan harrastuksen saloihin ja ilmaisimilla tehtyihin espoolaislöytöihin
Näyttely johdattaa kävijän kylpemisen ja terveysvesien historiaan antiikin Rooman kylpylöistä Espoon terveyslähteen kautta nykypäivään.
Tule ja nauti kylpylän lämmöstä, parfyymien tuoksuista ja merikylpylätunnelmasta. Poikkea myös vesikioskin kautta vesitehtävien pariin Vesihuoneeseen.

Tapahtumat

RSS
 • Joulutunnelmaa Glimsissä
  20.12.2014 klo 10.00
  Glimsin vanha tupa on jälleen perinteisessä jouluasussaan ja talomuseossa on monipuolista ohjelmaa koko päivän ajan. Museo avataan jo klo 10.
 • Koko perheen rastikierroksella Parantavat vedet -näyttelyssä etsitään hauskojen vihjeiden perusteella jänniä asioita kylpylävieraista, kylpylöistä ja vesihoidoista.

 • Joulutunnelmaa Glimsissä
  21.12.2014 klo 10.00
  Glimsin vanha tupa on jälleen perinteisessä jouluasussaan ja talomuseossa on monipuolista ohjelmaa koko päivän ajan. Museo avataan jo klo 10.
 • Kylpylöiden seuraelämä ja mineraalivesien parantava vaikutus tulevat tutuksi Parantavat vedet -näyttelyn yleisöopastuksella. Kuljemme antiikin Roomasta Espoon 1780-luvun terveyslähteelle ja tutustumme 1900-luvun alun hoitohuoneeseen. Vesi on voiteista vanhin!

Espoon kaupunginmuseo


Espoon kaupunginmuseo on vuonna 1958 perustettu museo. Nykyään Espoon kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd ja  Koulumuseo Lagstad. Saaristomuseo Pentala on parhaillaan suunnitteilla ja se avataan yleisölle vaiheittain.

Espoon kaupunginmuseo on Espoon historian ja kulttuuriperinnön asiantuntija. Tutustu Espoon historiaan täällä >>