Näyttely johdattaa kävijän kylpemisen ja terveysvesien historiaan antiikin Rooman kylpylöistä Espoon terveyslähteen kautta nykypäivään.
Tule ja nauti kylpylän lämmöstä, parfyymien tuoksuista ja merikylpylätunnelmasta. Poikkea myös vesikioskin kautta vesitehtävien pariin Vesihuoneeseen.
KAMUn uusi perusnäyttely Espoon historiasta on juuri avattu Näyttelykeskus WeeGeellä. Näyttely kertoo tarinoita Espoosta - sen ihmisistä ja monenlaisista kohtaloista, kylistä ja kartanoista, juhlasta ja arjesta kautta aikojen historian eri vaiheissa.

Tapahtumat

RSS
 • Glimsin käsityökerho
  22.10.2014 klo 13.00
  Tehdään yhdessä käsitöitä tunnelmallisessa tuvassa. Vapaa pääsy.
 • Museolehtori Jenni Siltainsuu kertoo Espoon tuomiokirkon historiasta keskiajalta nykypäivään. Espoon kaupunginmuseon Seniori-iltapäivissä kuullaan historian asiantuntijoiden luentoja mielenkiintoisista aiheista. Vapaaehtoinen kahvimaksu 1 €.
 • Koko perheen rastikierroksella Parantavat vedet -näyttelyssä etsitään hauskojen vihjeiden perusteella jänniä asioita kylpylävieraista, kylpylöistä ja vesihoidoista.

 • Neulakinnaskurssi KAMUssa
  25.10.2014 klo 14.00
  Opi muinaisajan tapa kintaiden tekoon!KAMUn lyhytkursseilla tutustut kädentaitojen historiaan ja opit perustekniikoiden alkeet. Saat myös vinkkejä materiaalien ja työvälineiden hankintaan. Oppimasi pohjalta voit jatkaa työskentelyä itsenäisesti.

Espoon kaupunginmuseo


Espoon kaupunginmuseo on vuonna 1958 perustettu museo. Nykyään Espoon kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd ja  Koulumuseo Lagstad. Saaristomuseo Pentala on parhaillaan suunnitteilla ja se avataan yleisölle vaiheittain.

Espoon kaupunginmuseo on Espoon historian ja kulttuuriperinnön asiantuntija. Tutustu Espoon historiaan täällä >>