Näyttely johdattaa kävijän kylpemisen ja terveysvesien historiaan antiikin Rooman kylpylöistä Espoon terveyslähteen kautta nykypäivään.
Tule ja nauti kylpylän lämmöstä, parfyymien tuoksuista ja merikylpylätunnelmasta. Poikkea myös vesikioskin kautta vesitehtävien pariin Vesihuoneeseen.
KAMUn uusi perusnäyttely Espoon historiasta on juuri avattu Näyttelykeskus WeeGeellä. Näyttely kertoo tarinoita Espoosta - sen ihmisistä ja monenlaisista kohtaloista, kylistä ja kartanoista, juhlasta ja arjesta kautta aikojen historian eri vaiheissa.

Tapahtumat

RSS
  • Neulakinnaskurssi KAMUssa
    25.10.2014 klo 14.00
    Opi muinaisajan tapa kintaiden tekoon!KAMUn lyhytkursseilla tutustut kädentaitojen historiaan ja opit perustekniikoiden alkeet. Saat myös vinkkejä materiaalien ja työvälineiden hankintaan. Oppimasi pohjalta voit jatkaa työskentelyä itsenäisesti.
  • Tehdään nauhoja ja nyörejä.
  • Kylpylöiden seuraelämä ja mineraalivesien parantava vaikutus tulevat tutuksi Parantavat vedet -näyttelyn yleisöopastuksella. Kuljemme antiikin Roomasta Espoon 1780-luvun terveyslähteelle ja tutustumme 1900-luvun alun hoitohuoneeseen. Vesi on voiteista vanhin!
  • Tutustutaan Karvasmäen kylän varhaiseen historiaan aina kivikaudelta saakka.

Espoon kaupunginmuseo


Espoon kaupunginmuseo on vuonna 1958 perustettu museo. Nykyään Espoon kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd ja  Koulumuseo Lagstad. Saaristomuseo Pentala on parhaillaan suunnitteilla ja se avataan yleisölle vaiheittain.

Espoon kaupunginmuseo on Espoon historian ja kulttuuriperinnön asiantuntija. Tutustu Espoon historiaan täällä >>