Talomuseo Glimsin näyttely kertoo metallinetsintäharrastuksesta monista näkökulmista. Näyttelyssä pääsee kurkistamaan harrastuksen saloihin ja ilmaisimilla tehtyihin espoolaislöytöihin
Näyttely johdattaa kävijän kylpemisen ja terveysvesien historiaan antiikin Rooman kylpylöistä Espoon terveyslähteen kautta nykypäivään.
Tule ja nauti kylpylän lämmöstä, parfyymien tuoksuista ja merikylpylätunnelmasta. Poikkea myös vesikioskin kautta vesitehtävien pariin Vesihuoneeseen.

Tapahtumat

RSS
 • Vaunutreffeillä tutustutaan tuoksuihin antiikista ja viime vuosisadoilta.
  Vaunutreffeillä pienten lasten vanhemmat pääsevät joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 12-12.30 visiitille KAMUun. Ohjelma on vauvaystävällistä, mutta suunnattu aikuisille. Vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita mukaan.
  Vapaa pääsy!
 • Koko perheen rastikierroksella Parantavat vedet -näyttelyssä etsitään hauskojen vihjeiden perusteella jänniä asioita kylpylävieraista, kylpylöistä ja vesihoidoista.

 • Koko perheen ruotsinkielisellä rastikierroksella Parantavat vedet -näyttelyssä etsitään hauskojen vihjeiden perusteella jänniä asioita kylpylävieraista, kylpylöistä ja vesihoidoista.

 • Hemmottele itseäsi ja tule yksin tai yhdessä Ihana vesi -tapahtumaan. Ohjelmassa on opastuksia, historiallisia makupalavartteja, vesien maistelua vesikioskissa, pikahemmotteluhoitoja, hyvänolon vinkkejä ja kotikonsteja terveyteen ja hyvinvointiin.

  Yhteistyössä mukana Omnian sosiaali- ja terveysalan opiskelijat sekä Flamingo Spa.

  Ajankohdat su 8.3. ja 10.5.2015 klo 11-17.

Espoon kaupunginmuseo


Espoon kaupunginmuseo on vuonna 1958 perustettu museo. Nykyään Espoon kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd ja  Koulumuseo Lagstad. Saaristomuseo Pentala on parhaillaan suunnitteilla ja se avataan yleisölle vaiheittain.

Espoon kaupunginmuseo on Espoon historian ja kulttuuriperinnön asiantuntija. Tutustu Espoon historiaan täällä >>