Ylen tuottamaa nuorille suunnattua Rosan koodi -peliä pääsee pelaamaan Näyttelykeskus WeeGeellä Espoon modernin taiteen museo EMMAssa, KAMUssa ja Suomen Lelumuseo Hevosenkengässä. Saavu WeeGeelle ja etsi koodi vihjeiden perusteella! Museoihin on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille.

Ylen Rosan koodi -pelissä lapsi seuraa jännittävää tarinaa sekä innostuu ohjelmoinnista viihteellisellä tavalla. Rosan koodi -peli on käynnissä 4.10.2016 - 31.1.2017. rosankoodi.fi. Peli on pelattavissa vain suomeksi.
Espoon kaupunginmuseon uusi näyttely Tänne minä kuulun - Glimsin viisi vuosisataa (19.4.2016 - 5.3.2017) kertoo Glimsin maatilasta, joka vuosisatojen ajan tarjosi asukkailleen kodin, toimeentulon ja turvan. Näyttelyssä pääsee tutustumaan Glimsin asukkaiden elämäntarinoihin ja siihen, miten monet historian suuret tapahtumat vaikuttivat elämään espoolaisella maatilalla.

Tapahtumat

RSS

Espoon kaupunginmuseo


Espoon kaupunginmuseo on vuonna 1958 perustettu museo. Nykyään Espoon kaupunginmuseon museoperheeseen kuuluvat KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd ja  Koulumuseo Lagstad. Saaristomuseo Pentala on parhaillaan suunnitteilla ja se avataan yleisölle vaiheittain.

Espoon kaupunginmuseo on Espoon historian ja kulttuuriperinnön asiantuntija. Tutustu Espoon historiaan täällä >>